vrijdag 14 januari 2011

De Muziekpolitie

Op dit moment is Eurosonic Noorderslag aan de gang in Groningen. Ik ben er twee jaar geleden geweest. Fantastische avonden gehad. Prachtige bands ontdekt en echt leuke tijd gehad in de vrieskou.

Dit jaar is het 25-jarige jubileum van het muziekfestival, wat begon als een wedstrijdje Nederland - Belgiƫ in De Oosterpoort.

Het aandeel Web 2.0 bij de registratie is groter dan ooit. Twee jaar geleden had je nog een papieren boekje met de tijden van de bands en dan hopen dat je naar binnen kon en dat de band speelt.

Dit jaar is er een heuse Eurosonic app voor iPhone en Android! Heb je dat niet, dan kun je nog de mobiele site gebruiken.

Dit jaar kom ik ook nog de #musicpolice tegen bij het Twitter account van Eurosonic Noorderslag. Je volgt het account of de hashtag en je weet precies waar je nog naar binnen kunt en wie waar speelt binnen 15 minuten.

Gelukkig is alles binnen 15 minuten te belopen in de stad.

2 opmerkingen:

  1. Handig inderdaad! En er wordt ook heel wat afgetwittert over #esns11 leuk om te volgen :) las dat je er vnvnd ook naartoe gaat, veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel.

    Ik kan niet meer naar het echte festival. Ik ga wel naar vrienden die vanavond op het andere festival Altersonic spelen. :)

    BeantwoordenVerwijderen