woensdag 2 september 2015

Kick-off Jongerenmaand 2015 #bieb010jong

Vandaag was de kick-off van de Jongerenmaand van Bibliotheek Rotterdam. Georganiseerd door @bieb010jong om de samenwerkingspartners voor te stellen aan het publiek.

Evita de Roode verzorgde de presentatie uitstekend door iedereen te interviewen en de zang, dans en spoken word aan elkaar te praten.

Van tevoren had ik ook bibliotheken uitgenodigd om langs te komen.Om de inspiratie en energie te voelen die de Jongerenvloer brengt. Hierdoor kwamen er collega-bibliothecarissen uit Middelburg, Utrecht, Nijmegen, Best en Zwolle. Heel fijn!

Het programma begon zoals gezegd met een korte introductie van de samenwerkingspartners: Project 014, Vrijdagmiddag CousCous, Y.M.P, Muziekweb, Vocalsz, NeyKoo, R3C Gaming en Bieb010Jong zelf. Volgens mij mis ik nog een aantal....

Na de introductie kwam Y.M.P. o.a. met een ode aan Rotterdam in spoken word. Tussen het optreden van Brownie Dutch en Y.M.P. werd er gedanst. Tenslotte traden lokale Rotterdamse talenten op. Ze worden getraind door Vocalsz.

We hadden 100 goodiebags klaargemaakt, maar die zijn allemaal op gekomen. Daarna hebben we nog tientallen fietszadelhoezen uit kunnen delen. Al met al een succesvolle kick-off om de maand september goed in the picture te krijgen.

Het totale programma is te zien in de agenda van Bibliotheek Rotterdam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten