maandag 7 maart 2011

Whoopaa (4)

Ik heb Whoopaa even een tijdje aan de kant gezet. Het pakte me niet echt. Als je inlogt, ben je eigenlijk nog niet op de plek waar je wilt zijn.

Om Twitter en Facebook updates te zien, moet je nog echt op de buttons klikken. Je kunt helaas nog geen foto's toevoegen aan bestaande fotoalbums. Er komt dan een foutmelding.

Daarnaast leunt Whoopaa nog teveel op de andere websites. Er is nog geen echte onafhankelijkheid en of die komt, kan ik ook niet zeggen. Misschien wel of misschien niet.

Of Whoopaa een vervanging is voor de huidige sociale media, is nog echt de vraag.

Wat ik wel gemerkt heb op Twitter is dat er meer mensen hun Hyves account opzeggen.

Niemand komt daar nog. Teken aan de wand?

1 opmerking:

 1. Hi Patrick,

  Jammer dat je Whoopaa tijdelijk niet meer gebruikt.
  We zijn momenteel druk bezig met functionele aanpassingen aan de website die het gebruiksgemak sterk zullen gaan verbeteren.

  Wat we bijvoorbeeld al hebben ingesteld is dat je combinatie van timelines, bijvoorbeeld Twitter & Facebook in combinatie met je Whoopaa timeline worden onthouden. Zo hoef je niet telkens te klikken om timelines te combineren.
  Deze functie zal morgen toegevoegd worden aan de website.

  We houden de changelog altijd bij dus het is wellicht interessant om deze zo nu en dan te bekijken: http://www.whoopaa.com/changelog

  Ik hoop dat de nieuwe en toekomstige functionaliteiten/verbeteringen je kunnen overtuigen om Whoopaa weer te gaan gebruiken.

  Hartelijk bedankt voor je posts over Whoopaa.
  Alle feedback is uiteraard welkom!

  Met vriendelijke groet,
  Peter de Leeuw

  Communitymanager @ Whoopaa.com
  twitter.com/ptrtjee
  http://www.whoopaa.com/business/ptrtjee/

  BeantwoordenVerwijderen