donderdag 8 september 2011

Herfst in aantocht

Volgens mij had ik een zomerdip qua bloggen. Kan gebeuren, ik had het ook druk met van alles en nog wat. Inmiddels is er al weer veel gebeurd in de wereld met de sociale media. Google+ wordt steeds groter en is geen hype meer. Hyves gaat nog steeds naar beneden. Facebook stagneert en haalt in Nederland het aloude Hyves in.

De muziekwereld gaat ook gewoon door met Facebook Music binnenkort, met Spotify die eigenlijk de artiesten belazert en ze te weinig uitkeert. Daarnaast worden de klanten van Spotify beperkt en komen er Spotify klonen naar boven om een graantje mee te pikken.

In de bibliotheken is er ook nog genoeg aan de hand. 300 van de 1000 bibliotheken gaat sluiten als alle bezuinigingen door gaan. Maar in de berichtgeving wordt niet gerept over de alternatieven die er ook komen. Vooral voor de schooljeugd die op school over meer boeken kan beschikken.

Daarnaast gaat de oorlog om de tablets ook nog gewoon door. Samsung die beschuldigd wordt van namaak, iets wat hun alleen te goede komt, omdat mensen dan juist een Galaxy Tab gaan kopen. Apple denkt slim te zijn, maar helaas. Ze verliezen hiermee veel goodwill bij de klanten.

Ondertussen is de zomer alweer geweest en kunnen we ons opmaken op de Kerst en al haar gebruiken qua cadeaus etc.

Tot die tijd wordt het nog een interessante herfst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten