woensdag 21 oktober 2009

Blog 1: Dingen #1 #2 #3

Welkom op mijn 23 Dingen blog.

Ik ben al vrij bekend met het bloggen op het internet. Ik heb bijvoorbeeld een weblog over Britse artiesten waarvan ik denk: Die verdienen meer aandacht in Nederland. Je kunt deze vinden op www.uktalented.web-log.nl

Zelf doe ik al veel op het internet met Web 2.0. Ik promoot buitenlandse artiesten in Nederland bij radiostations, podia en andere media.

Je kunt een kijkje nemen op www.myspace.com/toteki en www.totekilive.hyves.nl

De MySpace pagina kun je al bekijken. Op mijn Hyves pagina kun je eigenlijk alleen kijken als je een Hyves account hebt. In Ding 19 kun je je eigen Hyves account aanmaken, dus kun je dan ook even op mijn Hyves kijken.

Even terug naar het bloggen, een bibliotheek kan veel baat hebben bij een blog. Eén of meerdere bloggers kunnen vanuit hun oogpunt interessante verhalen/teksten schrijven over de bibliotheek of over andere informatie, die de klanten van de bibliotheken aangaat.

Bloggen vind ik een makkelijke manier om je mening te uiten aan de wereld en nieuws openbaar te maken.

Dit was dus mijn eerste blog, er zullen nog veel meer volgen, zodat je op de hoogte bent van mijn vorderingen. Naast het feit dat ik 23 Dingen volg, coach ik ook nog de bezemklas van Bibliotheken Noord Oost Fryslan. Ik kijk er erg naar uit!

P.S. Mijn promotiekant komt nog even naar boven; ik luister op dit moment naar het prachtige album 'Reclaimed' van de Britse zangeres Louise Latham.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten